OVER MIJ

OVER MIJ2018-09-25T06:36:24+00:00

Hoi! Ik ben Thora, eigenaar van Family-Food en ik woon samen met mijn verloofde in Ridderkerk. In 2016 ben ik afgestudeerd als pedagoog aan de hogeschool Rotterdam. Hierna ben ik aan de slag gegaan als vestigingsmanager huiswerkbegeleiding en heb ik tegelijkertijd de opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd. Na het afronden van de opleiding tot gewichtsconsulent, heb ik tevens de specialisatie gedaan voor het begeleiden van kinderen (vanaf de leeftijd 4 jaar).  Met family-Food ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging gewichtsconsulenten. Hierdoor kan vaak een deel van de kosten vergoed worden door de zorgverzekering. wil je hier meer over weten kijk dan even op: https://www.family-food.nl/vergoedingen/

Een aantal jaar geleden kwam ik er achter dat ik door intolerantie’s anders moest eten. Hierdoor ben ik heel anders naar voeding gaan kijken en ben ik gaan ontdekken wat mijn lichaam echt nodig heeft qua voeding. Ik merkte dat ik door anders te eten veel lekkerder en energieker in mijn vel zat en alsnog super erg kon genieten van al het lekkere eten.

Zelfs met wat kleine aanpassingen in productkeuzes kun je al een groot verschil maken en ik vindt het super gaaf om op deze manier gezinnen te kunnen helpen.

Wil je meer weten of heb je een vraag? Stuur mij dan even een mailtje op info@family-food.nl