Over mij

Over mij2018-11-30T09:24:32+00:00
Hoi en wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site.
Ik ben Thora, afgestudeerd als pedagoog en gewichtsconsulent met een specialisatie voor het begeleiden van kinderen.
Mijn missie is om gezinnen te helpen naar een gezonder eet- en leefpatroon, waarbij samen genieten en lekker eten centraal staan.
 

Ik ben altijd zeer geïnteresseerd geweest in voeding en sinds ik door een aantal intolerantie’s anders ben gaan eten, heeft dit een nieuwe wereld voor mij geopend. Veel mensen vragen mij vaak of ik niet baal dat ik niet zomaar alles kan eten en ja, soms doe ik dat ook. Er zijn alleen echter veel meer momenten waarop dit nieuwe leefpatroon veel meer geeft dan alleen dat ene moment. Niet alleen zit ik veel lekkerder in mijn vel, ik voel me ook goed en gezond. Door je eetpatroon aan te passen leer je juist creatiever te zijn met de dingen die je hebt. Je kunt zoveel lekkere dingen maken, die ook nog eens gezond zijn. Ik hoop met deze insteek andere te kunnen helpen in hun weg naar een gezonder leven.

  • Met mijn praktijk ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging gewichtsconsulenten. Hierdoor kun je vaak een deel van de kosten terug krijgen van je zorgverzekering.

Thora Deugd
Thora Deugd